Luk
Forside
Produkter
ZERVKun hos os Gavekort Pakketilbud Outlet
Guides & inspiration
Hjælp
Se alt i Bat

Bat guide

Find det rette bat til dig.

Læs Batguide
Se alle Bat ZERVKun hos os Enebe Softee Vibor-A Junior
Se alt i Adidas RX Series Adipower Series
Se alt i Babolat Vertuo Veron Viper
Se alt i Bullpadel Midline Avantline Proline
Se alt i Drop Shot LCP Essential Ambition Pro Power Be One
Se alt i Dunlop Team Performance Intensive Pro
Se alt i Head Evo Serien Flash Serien Zephyr Serien Gamma Serien Alpha Serien Delta Serien
Se alt i Nox Casual Series Luxury Series
Se alt i Osaka Deshi Vision Vision Pro Pro Tour Pro Tour LTD
Se alt i Prince Padel Carbon Series AHS Series Triple Threat Series
Se alt i Royal Padel Entry Series Whip Series Anniversario Series M27 Line
Se alt i RS Padel x-Series z-Series
Se alt i Starvie Discover Line Star Line Universe Line Premium Line
Se alt i Tecnifibre Wall Breaker Wall Master
Se alt i Wilson Pro Staff Series Blade Series Bela Series Ultra Series
Hovedform
Rund Dråbe Diamant Hybrid
Niveau
Ungdomsspiller Begynder Let øvet Motionist Øvet Turneringsspiller
Se alt i Tasker ZERVKun hos os Babolat Bullpadel Dunlop Drop Shot Enebe Head Nox Prince Padel RS Padel Softee Starvie Vibor-A Wilson
Head

Se alle tasker fra Head

Se alt i Tasker ZERVKun hos os Babolat Bullpadel Dunlop Drop Shot Enebe Head Nox Prince Padel RS Padel Softee Starvie Vibor-A Wilson
Se alt i Sko Junior sko
Asics

Se alle sko fra Asics

Se alt i Dame sko Adidas Asics Babolat Bullpadel Drop Shot Head Mizuno Nike Wilson Yonex
Se alt i Herre sko Adidas Asics Babolat Bullpadel Drop Shot Head Joma Mizuno Nike Nox Osaka Wilson Yonex
Se alt i Sko Junior sko
Asics

Se alle sko fra Asics

Se alt i Tøj
Adidas T-shirts

Se det store udvalg af t-shirts fra Adidas

Se alt i T-shirt/Polo Junior
Se alt i Herre ZERVKun hos os Adidas Bullpadel Forza Head Nike Nox Royal Padel RSL Wilson Yonex
Se alt i Dame ZERVKun hos os Adidas Bullpadel Forza Head Nike Nox Royal Padel RSL Wilson Yonex
Se alt i Shorts/Nederdel Junior
Se alt i Herre ZERVKun hos os Adidas Bullpadel Forza Head Nike Nox Royal Padel RSL Wilson Yonex
Se alt i Dame ZERVKun hos os Adidas Bullpadel Forza Head Nike Nox Royal Padel RSL Yonex Wilson
Se alt i Kjoler Forza Adidas Head Nike Wilson Yonex Junior
Se alt i Træningsdragter Junior
Se alt i Herre Lacoste ZERVKun hos os Adidas Bullpadel Forza Head Nike Royal Padel RSL Wilson Yonex
Se alt i Dame ZERVKun hos os Bullpadel Forza Head Royal Padel RSL Yonex Wilson
Se alt i Strømper ZERVKun hos os Adidas Babolat Forza Head Nike Nox RSL Wilson Yonex
Se alt i Tøj
Se alt i Bolde ZERVKun hos os Adidas Babolat Bullpadel Båstad Bollen Drop Shot Dunlop Head Nox Osaka RS Padel Tecnifibre Tretorn Vibor-A Wilson Play & Stay bolde Skumbolde
Babolat

Se alle bolde fa Babolat

Se alt i Bolde ZERVKun hos os Adidas Babolat Bullpadel Båstad Bollen Drop Shot Dunlop Head Nox Osaka RS Padel Tecnifibre Tretorn Vibor-A Wilson Play & Stay bolde Skumbolde
Se alt i Tilbehør Caps/Solskærme Cover Drikkedunke Håndklæder Rammebeskytter Sportsplejemidler Støddæmpere Svedbånd/Pandebånd Udstyr Diverse
Se alt i greb ZERVKun hos os Babolat Bullpadel Drop Shot Enebe Forza Head Nox RSL ShockOut Tourna Vibor-A Wilson Yonex
Se alt i Tilbehør Caps/Solskærme Cover Drikkedunke Håndklæder Rammebeskytter Sportsplejemidler Støddæmpere Svedbånd/Pandebånd Udstyr Diverse
Se alt i Mærker Lacoste
Babolat

Se alt fra Babolat

Se alt i ZERV ZERV Tasker ZERV Bat ZERV Bolde ZERV Greb ZERV Tilbehør ZERV Tøj
Se alt i Adidas Adidas Bat Adidas Bolde Adidas Sko Adidas Tilbehør Adidas Tøj
Se alt i Asics Asics Sko
Se alt i Babolat Babolat Bat Babolat Bolde Babolat Greb Babolat Sko Babolat Tasker Babolat Tøj
Se alt i Bullpadel Bullpadel Bat Bullpadel Bolde Bullpadel Greb Bullpadel Sko Bullpadel Taske Bullpadel Tilbehør Bullpadel Tøj
Se alt i Båstad Bollen Båstad Bolde
Se alt i Drop Shot Drop Shot Greb Drop Shot Tilbehør Drop Shot Bolde Drop Shot Bat Drop Shot Sko Drop Shot Tasker
Se alt i Dunlop Dunlop Bat Dunlop Bolde Dunlop Tasker
Se alt i Enebe Enebe Bat Enebe Greb Enebe Tasker Enebe Tilbehør
Se alt i Formthotics Formthotics Tilbehør
Se alt i Forza Forza Greb Forza Tilbehør Forza Tøj
Se alt i Head Head Bat Head Bolde Head Greb Head Sko Head Tasker Head Tilbehør Head Tøj
Se alt i Joma Joma Sko
Se alt i Mizuno Mizuno Sko
Se alt i Mueller Mueller Tilbehør
Se alt i Nike Nike sko Nike tilbehør Nike tøj
Se alt i Nox Nox Greb Nox Bat Nox Bolde Nox Sko Nox Tasker Nox Tilbehør Nox Tøj
Se alt i Osaka Osaka Bat Osaka Bolde Osaka Sko
Se alt i Prince Padel Prince Padel Bat Prince Padel Tasker
Se alt i Royal Padel Royal Padel Bat Royal Padel Tøj
Se alt i RS Padel RS Padel Bat RS Padel Bolde RS Padel Tasker
Se alt i RSL RSL Greb RSL Tilbehør RSL Tøj
Se alt i ShockOut ShockOut Greb ShockOut Tilbehør
Se alt i Softee Softee Tilbehør Softee Bat Softee Tasker
Se alt i Starvie Starvie Bat Starvie Tasker Starvie Tilbehør
Se alt i Tecnifibre Tecnifibre Bat Tecnifibre Bolde
Se alt i Tourna Tourna Tilbehør Tourna Greb
Se alt i Tretorn Tretorn Tilbehør Tretorn Bolde
Se alt i Vibor-A Vibor-A Bat Vibor-A Bolde Vibor-A Greb Vibor-A Tasker Vibor-A Tilbehør
Se alt i Wilson Wilson Bat Wilson Bolde Wilson Greb Wilson Sko Wilson Tasker Wilson Tilbehør Wilson Tøj
Se alt i Yonex Yonex Greb Yonex Sko Yonex Tilbehør Yonex Tøj
Se alt i Mærker Lacoste
Se alt i Guides Bat guide Bold guide Taske guide Sko guide Serve guide Bat tips Vedligeholdelses guide Udskiftnings guide
Bat guide

Hvilket padel bat skal jeg vælge?

Se alt i Inspiration Hvor længe holder et Padel bat? Hvad er padel? Den ultimative intro Hvor finder jeg padelbaner nær mig? Padel i København: Her kan du spille 5 ting, du skal bruge, når du vil være kampklar til padel Padel sko - hvorfor er det vigtigt? Udendørs vs indendørs padel Optimer spillet på banen med padel tøj!
Hvor længe holder et padel bat?

Hvor længe holder et padel bat? – bliv klogere her!

Padel sko. Hvorfor er det vigtigt?

Padel sko. Hvorfor er det vigtigt? Læs med her.

Hjælp & kontakt Handelsbetingelser Persondatapolitik FAQ Prismatch Levering Ordrestatus Reklamation Returvarer Gavekort Rabatkode Black Friday Julegaver
Om os Butik i Odense Løvens hule Jobs Persondatapolitik YouTube-kanal
Har du spørgsmål?
  • Dine søgninger
  • Populære søgninger Søgeforslag
Forslag
Produkter
Indhold
Spar op til 53% på Padel Bats - - Se juletilbud
Forside

Persondatapolitik

  1. GENERELT
    1. Denne persondatepolitik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Padelshoppen indsamler og behandler oplysninger om dig. 
    2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Padelshoppens hjemmeside, www.padelshoppen.com
    3. Padelshoppen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Har du spørgsmål eller andre henvendelser angående vores persondatapolitik, bedes i venligst kontakte os via vores kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.
       
  2. PADELSHOPPENS INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
    1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
      1. Når du besøger vores hjemmeside Padelshoppen, så indsamler vi automatisk oplysninger om dig – det kan fx være hvilken browser du benytter, din IP-adresse, dine søgetermer på hjemmesiden samt informationer om din computer med henblik på at forbedre hele oplevelsen for dig på vores side.
      2. Når du køber et produkt hos os, så indsamler vi oplysninger om dig. Det gælder fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. Derudover gemmer vi også oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
      3. Når du opretter en profil eller foretager et køb, så har du mulighed for at krydse af, om hvorvidt du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan når som helst afmelde dette – enten via hjemmesiden eller i bunden af den markedsføring du modtager.
    2. Hvad er grundlaget for indsamlingen?
      1. Indsamlingen af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser og forbedre hele kundeoplevelsen på Padelshoppen for netop dig, samt tilbyde dig relevante tilbud.
    3. Anvendelse af personoplysninger
      • Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
        – Gennemførelse af ordre i vores webshop
        – Tilmelding til nyhedsbrev
        – Administration af brugerkonto / profil
        – Deltagelse i konkurrencer eller andre events
        – Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder (fx via nyhedsmail eller via Facebook)
        – Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
        – Oversigt over købshistorik
        – Statistik
        – Øvrige markedsføringstiltag
      • Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
      • Vi fører statistik over vores brugeres adfærd på hjemmesiden og over hvilke produkter, som er forbrugerens foretrukne. Data herfra indeholder IKKE personoplysninger. Ved at ananlysere disse data opnås et kendskab til anvendelse af websitet fra brugeren. Informationen bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Data benyttes i Badmintonshoppen til at forstå, hvordan en samlet gruppe anvender og navigerer på websitet og derfra at kunne gøre websitet bedre og mere brugervenligt i fremtiden. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke kan se, hvor du kommer fra eller surfer videre hen, når du forlader vores website. Udover dette, så indsamler vi også information om hvilke produkter vores forbrugere, som en hel samlet gruppe, foretrækker. Dette er også med til at forbedre sitet og brugeroplevelsen. Disse oplysninger videregives eller sælges IKKE til tredjepart og ingen af dine købsinformationer gives vide. 
         
  3. BRUG AF DATABEHANDLERE
    1. Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Padelshoppen fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af vores hjemmeside samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
    2. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
       
  4. DINE RETTIGHEDER
    1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
    2. Indsigtsretten
      1. Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
    3. Retten til berigtigelse
      1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du kan kontakte os på info@padelshoppen.com
    4. Retten til sletning
      1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
    5. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
    6. Retten til dataportabilitet
      1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret og vi har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger – fx i forbindelse med, at du køber et produkt af os. 
    7. Retten til indsigelse
      1. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Padelshoppen.com.
      2. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
    8. Retten til at klage
      1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
         
  5. SLETNING AF PERSONDATA
    1. Såfremt du ikke gør brug af vores webshop i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
    2. Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen.
       
  6. SIKKERHED
    1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
       
  7. COOKIES
    1. Padelshoppen benytter cookies til at give brugeren den bedste oplevelse på hjemmesiden. En cookie er en fil som bliver gemt i din browser på den enhed du benytter, og kan indeholde hvad end information hjemmesiden lægger i den.
    2. Formålet med brug af cookies hos Padelshoppen er at få siden til at fungere, til optimering sådan at vi kan give brugeren den allerbedste oplevelse, til trafikanalyser samt til målrettet markedsføring. En del af at benytte cookies til disse formål er, at vi kan analysere og forbedre vores oplevelse. 
    3. Du kan til enhver tid forhindre at cookies bliver gemt. Som standard er cookies slået til i moderne browsere, som f.eks. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Du skal derfor ikke gøre noget, for at vi kan give dig den bedste oplevelse. Hvis du derimod ønsker ikke at anvende cookies, kan du i din browser finde indstillinger til at slå cookies helt fra. Ulempen ved dette er, at vi ikke længere kan sikre dig den bedste oplevelse, og du vil i nogle tilfælde kunne opleve, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.
  8. KONTAKTOPLYSNINGER
    1. Padelshoppen er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via vores hjemmeside.
    2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte: 

      Padelshoppen.com
      Blangstedgårdsvej 14
      5220 Odene SØ 

      Tlf. nr.: +45 6590 6690
      E-mail: info@padelshoppen.com
       
  9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
    1. Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på vores hjemmeside. 
    2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Padelshoppen, og dine personoplysninger kan blive slettet.
Luk

Brug for hjælp?

Kontakt os på:

+45 65 90 66 90
Customer service
Mandag - torsdag:10:00 – 17:30
Fredag:10:00 – 18:00
Lørdag:10:00 – 13:00
E-mail

Du er også velkommen til at sende en e-mail til: info@padelshoppen.com

Vi besvarer din e-mail indenfor 24 timer på hverdage.